0182-374339 info@solexhuren.nl

Vertrek locaties Solex

Ruime keuze vertrek locaties solex. Een solextour is bij ons mogelijk vanaf verschillende start locaties! Kies je er bijvoorbeeld voor om een tocht langs de IJssel te maken of verken jij de route liever in het prachtige en gastvrije Brabant? Naast onze locaties heeft u ook de mogelijkheid zelf een locatie te kiezen. Wij komen met solexen en alles naar u toe!

Neem contact op!

Bel: 0182-374339
Email: info@solexhuren.nl

cenf sporting

Start locatie Moordrecht

De mooiste routes door de uitgestrekte polders van het Groene Hart.

Een solextour in Moordrecht, aan de rand van Gouda, in de buurt van de driehoek Rotterdam, Utrecht, Den Haag boeken?

Vertrek dan voor een solextour vanaf onze locatie in Moordrecht midden in het Groene Hart van de Randstad. Deze solextour voert u door de prachtige natuur van de Krimpenerwaard en Zuidplas. Bovendien verlaat u de grote steden en ontvlucht u voor even het drukke leven van de Randstad. Vergeet vooral niet mooie foto’s onderweg te nemen om deze toch onvergetelijk te maken!

Eenmaal op locatie aangekomen krijgt u eerst een uitleg over de werking van een solex en daarna mag u zelf op pad met een route. 

Deze route is super leuk om te combineren met een leuke workshop of een escape room. En weet je wat het mooiste is? Het vertrekpunt is op dezelfde locatie als waar de escape rooms zich bevinden, dat is pas zorgeloos genieten! 

0182-374339

info@solexhuren.nl

Start locatie Breda

Het gastvrije zuiden van het land ontdekken, inclusief LandStad “de Baronie”.

Een solextour in de omgeving van Breda! U start in Chaam en rijdt een stuk van de Baronieroute. Deze route voert u mee door de prachtige natuur. De Baronieroute biedt bossen, landgoederen en uitgestrekte landerijen. Ook biedt de Baronie een heerlijke afwisseling van stad en land, oftewel “the best of both worlds”. Je kijkt je ogen dan ook uit in deze prachtige omgeving. 

Ontdek de gastvrijheid van Brabant en geniet van een hapje en een drankje op 1 van de vele terrasjes, om hierna weer op je solex te stappen om verder te genieten van de ongerepte natuur van het zuiden. 

Leuk weetje: De natuur, van LandStad de Baronie, was voor Vincent van Gogh een echte inspiratiebron. 

Voordat u op pad gaat, krijgt u eerst een uitleg van ons over de werking van een solex. Vervolgens gaat u zelf op pad en volgt u de route die u van ons meekrijgt! 

0182-374339

info@solexhuren.nl

cenf sporting

Start locatie Vlaardingen

Vlaardingen, de stad aan de Nieuwe Maas, met prachtige recreatiegebieden.

Vlaardingen zal je verrassen! Voornamelijk een stedelijk gebied, maar aan de noord- en west kant van Vlaardingen vind je prachtige poldergebieden. Gemeente Vlaardingen maakt deel uit van metropoolregio Rotterdam – Den Haag en met zijn ligging aan de Nieuwe Maas in het Rijnmondgebied kan je hier volop genieten van de diversiteit wat deze stad te bieden heeft!

Vlaardingen staat nog steeds bekend als haringstad, maar inmiddels is de visserij op o.a. haring verleden tijd.  Wel is het visserijverleden met name rond de oude haven en de koningin Wilhelminahaven nog nog goed herkenbaar. Een monument op het Grote Visserijplein van Govert van Brandwijk herinnert aan de vele vissers die op zee het leven lieten.

Deze route is helemaal top om te combineren met een paintballuitje. De vertrek locatie is namelijk op hetzelfde terrein als waar het paintballveld zich bevind, lekker makkelijk dus!

0182-374339

info@solexhuren.nl

combineer je solextour met een boeren bowl activiteit

Start locatie Hazerswoude

Vanuit het natuurrijke dorp Hazerswoude vertrek je met je solex door het boeren polderlandschap.

Hazerswoude, gelegen in Zuid-Holland, biedt prachtige poldergebieden en alles wat daarbij hoort. Landelijke boerderijen, verschillende molens, leuke landweggetjes en prachtige dijken behoren tot deze route.

Geniet met vrienden, familie en/of collega’s van deze echte hollandse route en ontdek de mooie plekjes van Hazerswoude en omgeving. Deze route brengt je door verschillende, typisch hollandse dorpjes waar je kunt genieten op de terrasjes van de lokale kroegjes en eetcafés.

Deze route is ontzettend leuk om te combineren met een echte boeren activiteit. Denk hierbij aan boeren bowling of kloten langs de sloten. Het vertrek punt is namelijk de plek waar deze activiteiten te doen zijn. Je hoeft dus niet meer met de auto weg naar je volgende activiteit als je van de solex afstapt.

Eenmaal op de locatie krijgen jullie eerst een uitleg van ons over de werking van een solex. Vervolgens ga je zelf op pad en volg je de route die u van ons meekrijgt!

0182-374339

info@solexhuren.nl

Reserveer vandaag nog

Geef ons door welke route je wilt rijden en vanaf welke locatie je wilt vertrekken. Ook eventuele andere wensen kan je direct aan ons door geven. Wij zorgen dan dat we hier een geweldige dagje uit van maken. Natuurlijk communiceren wij alles met je zodat je zeker bent van een passend uitje die helemaal naar jouw wens is!

OVER ONS

Onderdeel van C&F Sporting BVwww.solexhuren.nl is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in events in het Groene Hart. Bij ons ben je aan het goede adres voor jouw dagje weg in de omgeving van Gouda, de Krimpenerwaard, Zuidplas, Rotterdam en Den Haag

LOCATIES

  • Vertrek locatie Moordrecht | Gouda
  • Vertrek locatie Breda
  • Vertrek locatie Hazerswoude
  • Vertrek locatie Vlaardingen
  • Vertrek vanaf eigen locatie