0182-374339 info@solexhuren.nl

BELEEF HET MET DE E-CHOPPER.

Beleef het met de e-chopper, want de e-chopper is een ervaring op zichzelf. Met zijn stoere uiterlijk en vet dikke banden weet de e-chopper je in te pakken en is het zorgeloos genieten van de rust, de omgeving en elkaar!

Voor het boeken binnen 2 dagen, bel ons

Boeken voor binnen 2 dagen? Neem contact op!

Bel: 0182-374339
Email: info@solexhuren.nl

zorgeloos genieten

Met de e-chopper ga je zorgeloos op pad en is het genieten van de prachtige natuur die het Groene Hart en de rest van Nederland te bieden heeft.

DUURZAAM

Door de draagbare accu is de e-chopper ontzettend duurzaam! En door de heerlijk zachte zitting rijdt je ook nog eens zeer comfortabel.

samen plezier

De leukste en gezelligste tijd met je dierbaren, collega’s en vrienden. Met de e-chopper ben je hier zeker van. Ontdek samen de mooiste plekjes van de Krimpenerwaard.

duurzaam echopper
e-chopper huren
e-chopper huren
e-chopper huren

Scoor Jouw Combi-Tour.

Natuurlijk hebben we nog veel meer keuzes voor leuke combi-tours! Denk bijvoorbeeld aan e-chopper touren met een escaperoom. Maar ook schilderen is een optie of een heerlijke lunch/ diner.

OVER ONS

Onderdeel van C&F Sporting BVwww.solexhuren.nl is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in events in het Groene Hart. Bij ons ben je aan het goede adres voor jouw dagje weg in de omgeving van Gouda, de Krimpenerwaard, Zuidplas, Rotterdam en Den Haag

LOCATIES

  • Vertrek locatie Moordrecht | Gouda
  • Vertrek locatie Breda
  • Vertrek locatie Hazerswoude
  • Vertrek locatie Vlaardingen
  • Vertrek vanaf eigen locatie