Onze locaties

Een solextour is bij ons mogelijk vanaf verschillende start locaties! Kies je er bijvoorbeeld voor om een tocht langs de IJssel te maken of verken jij de route liever in het prachtige en gastvrije Brabant? Naast onze locaties heeft u ook de mogelijkheid zelf een locatie te kiezen. Wij komen met solexen en alles naar u toe!

Moordrecht/ Gouda

Koeien in Moordrecht die je tegenkomt tijdens de solextour

In de buurt van de driehoek Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Een solextocht langs de prachtige IJssel, fantastische molens en nog veel meer! Vertrek vanuit het midden van Het Groene Hart en ontsnap voor een moment aan het drukke leven van de randstad.

LEES MEER

Breda

Koe in het weiland van Breda

Op een solex door het prachtige en gastvrije Brabant rijden. Geniet van al het moois dat de natuur te bieden heeft en stop onderweg nog even op een terras voor een kopje koffie! 

LEES MEER

Hazerswoude

Mensen klimmen over een hek in Hazerswoude

U vertrekt vanaf een recreatieboerderij richting de polderlandschappen. U komt over dijken, fietspaden en landwegen. Zonder helm en het brommende geluid van de motor op de achtergrond. 

LEES MEER

Vlaardingen

Vrouw op een solex over een landweg

Rij door de bosrijke omgeving van Vlaardingen en volg onze belangrijkste tip op: GENIET! U bent verzekerd van een paar uur vol plezier en een unieke ervaring. 

LEES MEER